new_logo_malecek (1)

PRODÁNO

Seznamte se s Vaším novým domovem

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 se dvěma lodžiemi a garáží. Byt o celkové výměře 98 m2 se nachází v klidné části Prahy – Podolí s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností.

10 800 000 Kč

1 m2
užitná plocha
1 m2
podlahová plocha
1 +1
dispozice
2
parkovací místo

Moderní byt po rekonstrukci

Byt prošel celkovou, nákladnou a zdařilou rekonstrukcí zahrnující nové rozvody vody, nové rozvody elektřiny, nové stropní podsvícené podhledy, interiérové dveře z masivu, designově sladěné prostorné vestavěné skříně v předsíni i obývacím pokoji. Další prostorné vestavěné skříně se nacházejí v ložnici.

Pro příjemné chvíle designový, elektrický krb v obývacím pokoji na dálkové ovládání. Nové protipožární/protihlukové/bezpečnostní vstupní dveře. Nové podlahy – designová dlažba a plovoucí podlaha z masivu. Nová kuchyňská linka se speciální povrchovou úpravou od německého výrobce Nolte a vestavěnými spotřebiči Miele. Plastová okna s venkovními elektricky ovládanými bezpečnostními roletami. Celý byt, lodžie a garáž je chráněn zabezpečovacím systémem Jablotron s napojením na CPO.

K bytu patří zděný sklep, garáž přímo v domě o podlahové ploše 13,25 m2 plus vyhrazené parkování před domem. Součástí bydlení je možnost využívání oplocené zahrady kolem domu s příjemným posezením a prostorem k bezpečným hrátkám vašich dětí.

K dispozici jsou i společné prostory kolárna a sušárna. UPC internet a kabelová televize je v domě.

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit.

Pro bližší informace volejte makléři.

Pojďte na prohlídku online

Podívejte se blíž

Zaujala Vás tato nabídka?
Napište mi a povíme si více.

Petr_Malecek_1.original_cut.png

Petr Maleček

makléř, poradce a jednatel společnosti

Odesláním formuláře souhlasíte s užitím osobních údajů. Ochrana osobních údajů GDPR.