new_logo_malecek (1)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Prodej rodinného domu 69 m² v Načeradci, pozemek 304 m²

Nabízíme ke koupi dům o dispozici 3+kk o celkové užitné výměře 69 m2, který se nachází na klidném místě bývalé návsi obce Olešná dnes součástí Načeradce. Nemovitost stojí na pozemku o rozloze 304 m2 a je určena k rekonstrukci, která byla již z části započata. Nabízí Vám skvělou možnost vytvořit si Váš nový domov nebo rekreační objekt přesně podle Vašich představ na krásném místě obklopeno přírodou.

2 490 000 Kč

1 m2
celková výměra
1 m2
pozemek
1 +kk
dispozice

Bydlení na klidném místě

Dům je napojený na elektřinu, vodovod a přípojka kanalizace je připravena na hranici pozemku.
Dispozice se skládá z vstupní chodby, malé verandy, koupelny, samostatného WC nyní do septiku, komory či šatny, obývací části s kuchyní a dvou pokojů.

Tato nemovitost je vhodná jak pro rodinné bydlení, rekreaci tak jako investiční příležitost pro ty, kteří hledají možnost renovace a následného pronájmu.

Načeradec je klid, pohoda, malebná poloha a krásné panorama. Je tu románský kostel sv. Petra a Pavla, gotická věž zvonice, barokní zámek, renesanční radnice a k tomu moderní zařízení pro sport a rekreační trávení volného času.
Klidná obec s dobrou dostupností ke všem potřebným službám a krásnou okolní přírodou, což činí tuto lokalitu ideálním místem pro život či rekreaci a obsluhována je autobusovou dopravou.
S případným vyřízením financování této nemovitosti Vám rádi zdarma pomůžeme.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či prohlídku.

Přehrát video

Podívejte se blíž

Váš partner pro tuto nemovitost

Petr Maleček

makléř

Napište mi, ozvu se Vám co nejdříve.

Odesláním formuláře souhlasíte s užitím osobních údajů. Ochrana osobních údajů GDPR.