new_logo_malecek (1)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Prodej bytu 2+1 v Praze Libni, 56 m²

Exklusivně nabízím k prodeji byt 2+1 o celkové výměře 60m² v klidné části Libně pro ideální bydlení či lukrativní investici. Zrekonstruovaná budova zajišťuje energetickou úspornost, nízké poplatky, vysoký komfort a pro každého vlastníka finanční zisk od SVJ z pronajatých prostor. Lokalita poskytuje soukromí s minimálním provozem ve slepé ulici.

7 790 000 Kč

1 m2
celková užitná plocha
1 .
Patro
1 + 1
dispozice
1 m2
balkón

Bydlete ve vlastním

Vstup do bytu zajišťují bezpečnostní dveře, které navazují na prostornou předsíň s dostatečným úložným prostorem, dále obývacího pokoje s balkónem, samostatná kuchyně, ložnice a koupelna s WC. Po domluvě lze odkoupit část vybavení (nábytek) v bytě.

K bytu náleží sklepní kóje a možnost využít v domě s kamerovým systémem společné prostory pro kola, kočárky či sušení prádla.

Parkování je vyhrazeno za domem až pro dva automobily. V blízké době bude parkování uzavřeno závorou s přístupem prostřednictvím čipu.

Velice pěkné a příjemné okolí s možností sportovního vyžití. Procházky, běh, cyklistika v nedalekém parku a Proseckých skal nebo využít víceúčelové dětské hřiště nedaleko domu.

Výborná dostupnost do centra Prahy pouhých 5 minut od domu bus, tramvaj.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek. Nebo lze dle možností a požadavků převzít aktuální hypoteční úvěr za starých podmínek.

Další exkluzivní možností pro vás je pořídit si tuto nemovitost formou splátek od 26.000,-/měsíčně s pouhou 10% akontací.

Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky volejte makléři.

Podívejte se blíž

Váš partner pro tuto nemovitost

Petr Maleček

makléř

Napište mi, ozvu se Vám co nejdříve.

Odesláním formuláře souhlasíte s užitím osobních údajů. Ochrana osobních údajů GDPR.