new_logo_malecek (1)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Prodej bytu 4+kk 100 m² Vašíčkova, Kladno

Exkluzivně vám představuji nabídku prodeje prostorného bytu o dispozici 4 + KK o celkové výměře 118m2 s balkonem a sklepem. K bytu dále náleží 2 parkovací stání v krytých garážích. Byt se nachází v 4 nadzemním podlaží bytového domu velice zdařilé rezidence Stella ulice Vašíčkova. Jedná se o novostavbu z roku 2019, která splňuje veškeré parametry moderního pohodlného bydlení bez kompromisů.

9​ ​0​9​0​ ​0​0​0​ ​K​č

1 m2
celková užitná plocha
1 .
nadzemní podlaží
1 + kk
dispozice
1 m2
balkon

Bydlete ve vlastním

Dispozičně je byt řešen vstupní chodbou se vstupem do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V obývací části je velmi vkusně vyřešena nástěnná knihovna, která tak ušetří místo k dalšímu využití. Nespornou dominantou je nádherná prosvětlená kuchyň ve francouzském stylu stejně tak jako dlažba v chodbě a kuchyni. Kuchyň disponuje opravdu velkou pracovní plochou a mnoho úložnými prostory, dělanými na míru. Nechybí zde ani velká spíž na uložení potravin. Jistě je třeba ocenit i balkón se žaluziemi orientovaným do upraveného soukromého vnitrobloku s parčíkem, který tak přináší svým obyvatelům maximum klidu a soukromí. Dále se zde nachází 3 prostorné ložnice a ani na 2 moderně zařízených koupelnách se nešetřilo. Naleznete zde dostatek prostoru pro pračku i sušičku, prostorná umyvadla, vanu ale i sprchový kout a samostatnou toaletu. Vytápění bytu je řešeno dodávkou tepla z místní teplárny v kombinaci s výměníkovými stanicemi v domě. V celém domě je vybudován rozvod internetu optickými vlákny místního poskytovatele datových služeb, přípojka je přímo v bytě.

Pokud chcete bydlet na jednom z nejhezčích míst na Kladně, správnou volbou je právě tato lokalita v Rozdělově, kde najdete veškerou občanskou vybavenost a zároveň kousek od lesa, který je protkaný několika cyklostezkami vedoucích třeba až na Křivoklát, Klíčavu nebo na Turyňský rybník. V blízkosti je také sportoviště SAMK, aquapark. V docházkové vzdálenosti prodejna LIDL, TESCA nebo autobusové i vlakové spojení do hlavního města Prahy.
Byt lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek.
Pro bližší informace volejte makléři.

Přehrát video

Podívejte se blíž

Váš partner pro tuto nemovitost

Petr Maleček

makléř

Napište mi, ozvu se Vám co nejdříve.

Odesláním formuláře souhlasíte s užitím osobních údajů. Ochrana osobních údajů GDPR.